Home
Actueel
Visie
Aanpak
Werkwijze
Aanbod
Partners
Referenties
Contact
Partners

Margot Tolsma is de oprichter van de ZorgBeweging. Inmiddels is zij met een aantal partners een samenwerking aan gegaan. Hun fascinaties zijn 

de onvermoede talenten van mensen,
de kracht van de wil,
de rups die vanzelf vlinder wordt,
het onbekende en
plezier en humor!

Margot Tolsma 
studeerde HBO Maatschappelijk Werk en voltooide daarna de Voortgezette opleiding aan het Instituut voor Agogisch Beroepsonderwijs met als specialisaties Beleid, Supervisie en Management. Ook voltooide zij diverse opleidingen op het gebied van bewustzijnstraining.
Margot heeft diverse management functies vervult binnen zorg en welzijn. 

Haar specialiteit is het begeleiden van (cultuur)veranderprocessen zowel in het bedrijfsleven, als bij de overheid en in de zorgsector. Sinds 1999 werkt Margot als zelfstandig adviseur, trainer en coach, met zowel werkgerelateerde onderwerpen als thema's die persoonlijk van aard zijn.

Els Coenen
studeerde HBO Creatieve Therapie en voltooide daarna de Voortgeztte opleiding aan het Instituut voor Agogisch Beroepsonderwijs met als specialisaties Beleid, Supervisie en Management. Vervolgens heeft zij de opleiding Lichaamsgerichte Therapie afgerond. De afgelopen zes jaar heeft zij zich verdiept in Bewustzijnsbenaderingen en diverse Leergangen hierin gevolgd.

Ze heeft jarenlange ervaring als manager en coach in verschillende organisaties en is sinds enkele jaren gevestigd als coach, werkend vanuit Bewustzijn binnen de ZorgBeweging en de WerkBeweging.

Annelies de Moet 
'Gras groeit niet harder door eraan te trekken'. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in (jeugd)hulpverlening en welzijnssector. Zij begon haar loopbaan als groepsleidster werkend met pubers. Inmiddels heeft ze een ruim doorleefde ervaring als manager en directeur in de non-profit sector. Ze heeft daarin uitgebreide ervaring opgedaan in (cultuur) veranderprojecten en processen; zowel intern gericht als in fusies en overnames. 

Haar inspiratie als leider komt vooral voort uit de principes van dienend leiderschap.
Naast deze ervaring is ze sinds 2006 actief in het ondersteunen, begeleiden en coachen van (groepen) mensen die meer vanuit hun innerlijke kracht willen leven.

Elisabeth Bontenbal
heeft meer dan twintig jaar ervaring in welzijns- gezondheidszorg als ook de dienstverleningsector, variërend van uitvoerend werk (hulpverlener) tot manager (directeur). Sinds 2003 werkt zij zelfstandig als adviseur , trainer en coach. 


De dagelijkse praktijk, met oog voor de geschiedenis maar vooral de blik naar voren, vormt het speelveld waarin zij met manager en medewerkers elke stap van de verandering aanpakt. Zij gelooft in het bieden van praktische en concrete handvatten die het dagelijkse werk makkelijker en prettiger maken. Het is de persoonlijke beleving die het communicatieproces vernieuwend maakt. Als adviseur, trainer en coach zoekt ze deze beleving op. Haar motto is: Anders kijken doet anders denken. Een eerste belangrijke stap op weg naar verandering is daarmee gezet.